Palvelut

tilitoimisto tampere taloushallintopalvelut

Taloushallinto­palvelut

Laadukas taloushallinto on kestävän yritystoiminnan perusta. Suunnittelemme juuri sinun yrityksesi tarpeisiin sopivan kokonaisuuden seuraavista palveluistamme:

  • Kirjanpito
  • Tilinpäätökset
  • Veroilmoitukset
  • Kuukausiraportit
  • Osto- ja myyntireskontran hoito
  • Laskutuspalvelut
  • Palkanlaskenta

Toteutamme taloushallinnon palvelumme sähköisesti Procountor Taloushallinto -ohjelmistolla. Yrityksen ja tilitoimiston yhteinen ohjelmisto takaa yritykselle parhaan mahdollisen palvelun.

Olemme Accountor Finago Oy:n partneritilitoimisto ja tarjoamme koulutusta Procountor-ohjelmiston käytössä, myös muille kuin taloushallinnon asiakkaillemme.

Asiantuntija­palvelut

Tuotamme talouslukuja ja raportteja, mutta haluamme auttaa sinua myös niiden ymmärtämisessä. Me tarjoamme yrityksellesi asiantuntemuksemme liiketoimintasi ohjaukseen ja suunnitteluun. Olemme talousosastosi, talouspäällikkösi, controllerisi ja veroneuvojasi. Annamme sinulle asiantuntijan tuen esimerkiksi raportointiin, päätöksentekoon ja kasvun etsintään.

Partneriverkostomme kanssa teemme yhteistyötä esimerkiksi tilintarkastukseen ja yrityslainsäädäntöön liittyvissä toimeksiannoissa.

tilitoimisto tampere elinkaaripalvelut

Yrityksen elinkaaripalvelut

Meille on tärkeää, että voimme tarjota asiakkaillemme tukea erilaisissa tarpeissa pitkällä aikavälillä. Olemme palvelukumppanisi, olipa kyse jokapäiväisestä talouden hallinnasta tai muutoksista.

Muutostilanteissa tarjoamme sinulle talouden asiantuntijan neuvonnan ja teemme puolestasi yritysmuutoksiin liittyvät asiakirjat viranomaisille. Avustamme sinua esimerkiksi, kun perustat tai lopetat yrityksen, vaihdat yritysmuotoa tai kun yrityksessäsi suunnitellaan sukupolvenvaihdosta.