Meistä

Meistä

Me Arbitriumilla tarjoamme räätälöityä taloushallinnon palvelua osakeyhtiöille. Huolehdimme lakisääteisestä laskennasta ja raportoinnista sekä arkisista juoksevista toimista, mutta meiltä saat avun myös liiketoimintasi tueksi ja kehittämiseksi. Olemme ketterä ja asiakasta kuunteleva palveluntuottaja, jolla on dynaaminen ja taitava asiantuntijatiimi.

Arbitrium Oy aloitti toimintansa vuonna 2020. Nuorehkosta iästä huolimatta yrityksen toiminta pohjaa vankkaan kokemukseen, sillä Arbitrium jatkaa vuonna 1999 perustetun Controlway Oy:n liiketoimintaa. Arbitriumin toiminta on ollut vakaata, ja olemme kasvun tiellä. Nyt kasvavaan yritykseemme mahtuisi uusi taloushallinnon ammattilainen. Ota yhteyttä!

tilitoimisto arbitrium henkilökunta

Asiantuntijamme

Kaisa Siponen on toiminut monipuolisissa ja asiantuntijuutta vaativissa taloushallinnon tehtävissä vuodesta 2005, ja hän vastaa Arbitriumin suunnasta yrittäjänä ja toimitusjohtajana. Kaisa on sähköisen taloushallinnon kokenut moniosaaja, erityisesti järjestelmäosaaminen on Kaisan vahvuuksia.

Tuija Sepällä on usean vuosikymmenen vankka kokemus taloushallinnon palveluista. Tuijan vahvuutena on etenkin osaaminen veroasioissa, erityisesti arvonlisäverotuksessa.